Ultimate relax

Laat de spanning in je lichaam los

Ontsnap aan de alledaagse hectiek en laat de spanning in je lichaam los met een ontspanningsmassage. Deze rustgevende massage biedt een kostbaar moment van pure ontspanning voor zowel lichaam als geest. In ons wellness en beautycentrum kun je volledig tot rust komen en genieten van een ontspanningsmassage die alle stress vermindert. De rug is vaak de plek waar de grootste spanning zich verzamelt. Door middel van lange en vloeiende bewegingen tijdens de massage worden blokkades opgeheven, waardoor spieren soepeler worden en je lichaam een zen gevoel ervaart.

Laat jezelf onderdompelen in een oase van rust in onze spa, waar ontspanning en welzijn centraal staan. Na deze verkwikkende behandeling voel je je gegarandeerd weer als herboren, klaar om volledig te relaxen en te genieten van het moment.

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

Ultimate relax 50 min

Uitgebreide massage van rug, nek, schouders, decolleté, armen en benen

50 min

Ultimate relax 75 min

Uitgebreide massage van rug, nek, schouders, hoofd, decolleté, armen, benen én voeten

75 min

voorwaarden

Vooraf reserveren is noodzakelijk. – De genoemde prijs is exclusief sauna entree. – Geniet je ook van een dagje wellness? Dan plannen we behandelingen in tussen je aangegeven aankomst- en vertrektijd. Tijdens het inchecken hoor je de exacte tijd. – Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen behandelingen tegelijk ingepland worden. Dit kunnen we niet garanderen. – Reserveer je enkel een behandeling en maak je dus geen gebruik van onze sauna- en wellnessfacilteiten? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Deze kunnen de behandelingen goed voor je inplannen en de mogelijkheden met je bespreken.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier