Sluit menu

BLUE Spa Haamstede

In de provincie Zeeland op het eiland Schouwen-Duiveland vind je de luxe BLUE Spa Haamstede. De gezonde zeelucht gecombineerd met de luxe sauna- en wellnessfaciliteiten maakt dit de ideale locatie om helemaal tot rust te komen. Geniet van de vier verschillende sauna’s; Turks stoombad, zoutsteensauna, opgietsauna en infraroodsauna. Of maak gebruik van de whirlpools, neveldouche, rustruimte, douches en de beautysalon. Een ontspannende massage en/of een fijne gezichtsbehandeling maakt jouw wellness-moment bij BLUE Spa Haamstede compleet. Je gaat gegarandeerd volledig opgeladen en vol nieuwe energie naar huis.

Spa Haamstede is weer volledig geopend! Lees meer...

Een greep uit onze faciliteiten:

Zoutsteensauna 80°C
De energetische effecten van zoutsteen bevorderen een positieve mentale houding en helpen angst, depressie en melancholie te verlichten. Het zout heeft een revitaliserend effect en inspireert opnieuw te focussen op de juiste energie en doelen te bereiken.
whirlpools
De whirlpools bevinden zich in het middelpunt van BLUE Spa Haamstede. Rondom de whirlpools bevinden zich alle overige facilteiten. Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop.
Bekijk alle faciliteiten