Sluit menu

BLUE gaat weer gedeeltelijk open!

Update 14-05-2021 14:00 uur

Onze BLUE locaties gaan weer gedeeltelijk open. Dit betekent dat je weer kunt komen genieten van een ontspannende massage of effectieve gezichtsbehandeling én een heerlijke drankje of uitgebreide lunch op het terras. Daarnaast openen wij vanaf 19 mei ook onze baden weer. Op deze pagina vertellen we je meer over de heropening van onze baden.

Helaas blijven alle sauna's en ons horecagedeelte binnen nog tot minimaal 9 juni 2021 gesloten in verband met de maatregelen tegen het coronavirus. Veel antwoorden op vragen die je wellicht hebt proberen we te beantwoorden op onze veelgestelde vragen pagina.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Welke maatregelen wij treffen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM:

1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers. Waar mogelijk geven we in onze locaties deze afstand aan middels signing. De 1,5 meter afstand is in het gehele complex (hotel en wellness) van toepassing. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen hanteren wij een beperkte capaciteit voor de locatie en per faciliteit. Bij iedere faciliteit (m.u.v. het zwembad) hangen bordjes met het maximaal aantal gasten wat toegestaan is om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen..

 

 

Handen wassen

Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Wij zorgen ervoor dat alle besmettingsgevoelige punten extra worden gereinigd door onze medewerkers.

 

 

 

Mondkapje dragen verplicht

Een mondkapje is verplicht bij verplaatsing in onze binnenruimtes, zoals bij onze receptie en kleedruimtes. Tijdens een gezichtsbehandeling of massage, buiten én in onze baden mag je het masker uiteraard afzetten.

 

 

 

Lees instructies en volg aanwijzigingen

Waar nodig hebben we instructies opgehangen welke aangeven dat je je aan de 1,5 meter afstand dient te houden en hoeveel personen tegelijkertijd aanwezig mogen zijn in een bepaalde ruimte. We doen er tijdens jouw bezoek natuurlijk alles aan om je bezoek zo veilig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzigingen van onze medewerkers én de informatie op de inforamtieborden altijd op. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd terecht bij één van onze medewerkers.

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.